Nyheter

Saknar du trycket i Mega Tri ledbar så ska du kolla in denna armatur som har 12x12w RGBAW+UV. För en jämnare spridning så har den frostfilter samt ett reflektorskydd så man inte blir bländad. Går att styra via artnet och är fullt pixelmappningsbar

Äntligen har Robe Pointe anlänt till hyresavdelningen. En mångsidig armatur med ett grymt ljusutbyte i en litet och smidigt format. Wireless dmx är installerat för att korta riggtider och slippa kabeltrassel i trossen.
 

SGM P5 har blivit en branchstandard när det gäller kraftfull ledwash. I ett litet ip65 klassat chassi har man tryckt in 44st 10w RGBW led. Finns att hyra omgående.  

20st Elation Sixpar 100 har införskaffats. Armaturen är bestyckad med 7x12w led RGBAWuv i ett robust chassi. Powercon in och ut samt 3 eller 5-polig dmx. Vill man ställa den på golvet har den dubbelbygel.

Nu finns det nya digitala Shure ULX4 att hyra. Välj mellan antingen beta 58 handmikrofon eller beltpack med headmic. Systemet är utrustat med dantekort och har ett kristallklart ljud.

 Mackie DL1608 finns ju för uthyrning! Mixa trådlöst med ett smidigt gränssnitt via iPad.Går även att docka i mixern och använda den som en vanlig mixer med touchskärm istället för vanliga reglar. Läs mer här!

Mackie DL 1608

Nu finns äntligen Robe LED 100 HD på hyran. En liten movinghead som endast väger 4kg. Den är ledbaserad och väldigt ljustark för sin storlek.